CONTACT

U/je kunt mij bij voorkeur bereiken door me een e-mail te sturen. Ik reageer binnen 2 werkdagen op uw bericht.

Bellen en appen mag natuurlijk ook, of connect via Linkedin.

E    info@simonetraint.nl                                   

T    06 204 05 712 

Neem gerust contact op om een afspraak te maken voor een (uiteraard kosteloos) kennismakingsgesprek!    

 

          

S.I.M.O.N.E. staat geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). S.I.M.O.N.E. voldoet aantoonbaar aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstituten en heeft als fijne consequentie voor opdrachtgevers dat opleidingen, studiedagen, workshops en trainingen van S.I.M.O.N.E. met vrijstelling van 21% BTW uitgevoerd mogen worden.

Op deze website probeer ik een beeld te geven van wie ik ben en hoe ik werk. Ook vindt u er volop reviews. Op aanvraag kan ik u aanvullend evaluatieformulieren van coachees en cursisten laten inzien. Struin vooral door de verschillende pagina’s en filmpjes om er achter te komen of ik mogelijk degene bent, die u moet hebben!

Opleiding en ervaring/ curriculum vitae

Opdrachtgevers

Firma goede ideeën

Tarieven

Algemene voorwaarden

Klachtenprocedure

S.I.M.O.N.E. steunt SOS Kinderdorpen met structurele maandelijkse bijdragen.

S.I.M.O.N.E. compenseert al haar CO2-uitstoot van gereden kilometers via donaties aan Trees for all.

 

AVG privacy wetgeving

Vertrouwen is belangrijk als het om je persoonlijke gegevens gaat.

Ik vind het belangrijk dat je mij kunt vertrouwen. Naast mijn eigen waarden en normen als basis voor mijn handelen, volg ik natuurlijk de richtlijnen van de AVG wetgeving.

S.I.M.O.N.E. werkt niet met nieuwsbrieven en als je mijn website bezoekt of er een document van wilt downloaden, word je nergens gevraagd je gegevens achter te laten.

Alleen in offertes en facturen staan je gegevens vermeld. Deze zijn strikt vertrouwelijk en worden door mij alleen gedeeld met mijn belastingadviseur, werkzaam bij Belastingadvieskantoor Lotus BV Amsterdam. Ook de medewerkers van Lotus handelen conform de AVG- wetgeving. Heb je vragen rondom de vertrouwelijke behandeling van je gegevens, neem dan even contact met me op.