CONTACT

U/je kunt mij bij voorkeur bereiken door me een e-mail te sturen. Bellen mag natuurlijk ook of connect via Linkedin.

E    info@simonetraint.nl                                   

T    06 204 05 712 

Schooljaar 2021-2022 kan ik geen nieuwe opdrachten meer aannemen. In het schooljaar 2022-2023 heb ik voldoende ruimte voor nieuwe opdrachten. In mei-juni 2022 start ik kennismakings- en intakegesprekken voor nieuwe opdrachten schooljaar 2022-2023.     

Neem gerust contact op om een afspraak te maken voor een (uiteraard kosteloos) kennismakingsgesprek!

                S.I.M.O.N.E. mag het kwaliteitskeurmerk van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) voeren. De CRKBO-registratie biedt een kwaliteitswaarborg voor onderwijsinstellingen en heeft als fijne consequentie voor opdrachtgevers dat opleidingen, studiedagen, workshops en trainingen van S.I.M.O.N.E. met vrijstelling van 21% BTW uitgevoerd mogen worden.

Opleiding en ervaring/ curriculum vitae

Opdrachtgevers

Firma goede ideeën

Tarieven

Algemene voorwaarden

Klachtenprocedure

S.I.M.O.N.E. steunt SOS Kinderdorpen met structurele maandelijkse bijdragen.

S.I.M.O.N.E. compenseert al haar CO2-uitstoot van gereden kilometers via donaties aan Trees for all.

 

AVG privacy wetgeving

Vertrouwen is belangrijk als het om je persoonlijke gegevens gaat.

Ik vind het belangrijk dat je mij kunt vertrouwen. Naast mijn eigen waarden en normen als basis voor mijn handelen, volg ik natuurlijk de richtlijnen van de AVG wetgeving.

S.I.M.O.N.E. werkt niet met nieuwsbrieven en als je mijn website bezoekt of er een document van wilt downloaden, word je nergens gevraagd je gegevens achter te laten.

Alleen in offertes en facturen staan je gegevens vermeld. Deze zijn strikt vertrouwelijk en worden door mij alleen gedeeld met mijn belastingadviseur, werkzaam bij Belastingadvieskantoor Lotus BV Amsterdam. Ook de medewerkers van Lotus handelen conform de AVG- wetgeving. Heb je vragen rondom de vertrouwelijke behandeling van je gegevens, neem dan even contact met me op.