Meer dan een miljoen

Meer dan een miljoen keer is dit stukje  van mij gelezen op Linkedin. Bizar!

Vanaf januari 2021 beleef ik de gevolgen van een coronabesmetting; ik ontwikkelde ernstige longcovid. Zenuwschade, cognitieve uitval, een verstoorde prikkelverwerking en extreme moeheid kleurden mijn leven grijs. Met vallen en opstaan, forse aanpassingen en revalidatie ben ik bezig met herstel. Inmiddels gaat het goed vooruit met me!

Wat ik gelukkig al deze tijd heb gekund, en wat zeer helpend is gebleken, is schrijven. Elke dag een stukje, af en toe plaats ik er iets van op Linkedin. Zo’n 5500* mensen volgen mijn stukjes. (*De stand in juni 2022.) Zo’n stukje wordt soms plotseling groot, heel groot.

Er is een stukje dat inmiddels 1.250.000 (echt, ik vergis me niet in de nullen) keer gelezen is op linkedin.  Het riep duizenden reacties op, en is opgepikt door de Telegraaf. Daarna belde ‘de Linda’ of ze me mochten interviewen. Nou ja zeg.

Een jaar geleden plaatste de Telegraaf ook een stuk van mijn hand, ‘Longcovid is geen burn-out!’

Ook dit stukje wordt veel gelezen. En deze. En deze. En deze … En deze

Volg me op linkedin als je wilt!

 

Simone van Dijk