Arrangeren voor gevorderden

Arrangeren voor gevorderden verschijnt in mei 2021 bij onderwijsuitgeverij Instondo.

In Arrangeer samen en WUG- een beter OT voor leerkracht en leerling kun je alles lezen over de basis van handelingsgericht arrangeren, hoe je een OT voorbereidt en leerlingen, leerkrachten, ouders en externe partners wederkerig betrekt in het nadenken over en vinden van passende oplossingen die werken op school en thuis.

Arrangeren voor gevorderden maakt deze serie van drie af en zet de IB’er in positie als regisseur in het arrangeren. Via de methodiek van de drie fases: van overzicht naar inzicht naar uitzicht regisseer je een OT naar diepgang, relevante afspraken en duurzame uitkomsten.

Focust WUG- een beter OT voor leerkracht en leerling op de leerkracht en de leerling, in Arrangeren voor gevorderden ligt de focus op het integraal samenwerken met ouders en externe partners, en het teambreed arrangeren. Hoe zorg je dat bereikte vooruitgang continueert en de volgende leerkracht een goed werkende aanpak ook weer omarmt en uitvoert?

Als bonus vind je in deze TIBtool alles over online overleggen via een video-verbinding.

Arrangeren voor gevorderden staat boordevol rake adviezen en handige tools, onderbouwd met inzichten uit onderzoek en levendige voorbeelden uit mijn jarenlange praktijkervaring. Arrangeer samen, WUG- een beter OT voor leerkracht en leerling en Arrangeren voor gevorderden vertellen gezamenlijk het complete verhaal over HGA maar zijn ook los te lezen.

Meer weten? Lees even de achterflap!

Bestellen kan via https://www.instondo.nl/boeken/arrangeren-voor-gevorderden/