Je hele team aan boord in een uurtje

Leerkrachten versterken in hun onderzoekende houding en goed voorbereiden op hun deelname aan het ondersteuningsteamoverleg (OT).

Met een kleine investering in tijd en geld praat ik je hele team graag even bij over handelingsgericht arrangeren (HGA) en werken met OT’s.

2 uur is al voldoende om het hele team in de basis aan boord te krijgen. De bijeenkomst is gebaseerd op de inhoud van Arrangeer samen en Meester in de klas.

Zo’n interactieve teambijeenkomst HGA vraagt een financiële investering van slechts €395,00.

Ik mag het CRKBO-kwaliteitskeurmerk voeren en kan deze bijeenkomst dan ook BTW-vrij uitvoeren.

Rijd ik meer dan 40 kilometer om bij jullie te komen en is het betaald parkeren bij jullie, dan reken ik een bijdrage in de reis- en parkeerkosten. Ik kom de bijeenkomst op school verzorgen of online. Een combinatie van een deel van de collega’s aanwezig en een deel online kan natuurlijk ook.

Daarnaast zou je kunnen kiezen voor versterking van je handelingsgerichte competenties door Coaching on the job in te zetten, specifiek gericht op de tandem directeur – intern begeleider. Ik woon dan twee of drie OT’s bij. Samen puzzelen we op wat jullie belangrijk vinden, wat mogelijk nog niet lekker loopt en hoe dat beter of/en efficiënter kan. Mocht je hier belangstelling voor hebben, neem dan even contact met me op. Ik kan je dan meer informatie geven over doelen, opbrengsten en werkwijze, de kosten en ook scholen noemen die hun ervaringen hiermee graag met je delen.

Simone van Dijk